FleKsBus - koledar dogodkov

FleKsBus je sistem prevozov, katerega namen je nadomestiti neobstoječe javne prevoze na področju matičnega Krasa, predvsem pa razgibati vsakdan turistom, ki bivajo v turističnih nastanitvah*.

Kot že samo ime pove, želimo biti popolnoma fleksibilni, to je prilagojeni dogodkom, ki se odvijajo ter aktivnostim, ki si jih dopustniki želite, to pa so kopanje in sončenje v bližnjem morju ter različne športne in razvedrilne dejavnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, obiski znamenitosti, dogodkov in podobno.

Naš vozni red je temu prilagojen ter Vam zagotavlja redne prihode in brezskrbne povratke, tudi če ste si privoščili kapljico preveč odličnega domačega vina. Pozabite na ozke in nepoznane ceste, pozabite na utrujenost, nelagodje, če ste popili več alkohola kot dovoljujejo pravila – prepustite se užitkom spoznavanja avtentičnih okusov, vonjev in oblik kraja, kjer dopustujete! Ure prihodov in odhodov FleKsBusa so fleksibilne – to je prilagojene urnikom dogodkov, postajališča pa lokacijam nastanitev turistov. Prevozna sredstva so kombiji ali, v primeru večjega povpraševanja, minibus.

Zagotavljamo tudi prevoze do najbližjih letališč Trst (Ronchi dei Leggionari), Benetke (Marco Polo in Treviso) ter Ljubljana (Brnik)**. Cenik prevozov najdete spodaj.

Imate svoje želje, ki bi jih uresničili v družbi prijateljev ali družine, pa nimate primernega prevoza?

Ste večja skupina, ki bi koristila prevoz le za svoje potrebe in s svoje lokacije? Povprašajte za Vam prilagojeno posebno ponudbo!

Pokličite ali nam pišite za individualno ponudbo po Vaši meri in željah.

Telefon: + 386 (0)40 26 44 33
E-pošta:  info@gremozeleno.eu

No events available.

** Cenik prevozov do najbližjih letališč 🙁 prevoz v eno smer)

Letališče, destinacijacena prevoza
Trst – Ronchi dei Leggionari45 €
Benetke – Marco Polo140 €
Benetke – Treviso140 €
Ljubljana – Brnik100 €
  • Število potnikov: do 8 oseb

*FleKsBus pokriva področje, ki je na severu omejeno s Črnimi hribi oziroma kraji Nova Vas, Lokvica, Kostanjevica na Krasu, Lipa, Škrbina, pa vse do Štanjela, na vzhodu sega do doline Raše – kraji Avber, Kazlje, Štorje, Divača, Matavun in Rodik, na jugu do Jadranskega morja po liniji Kozina-Hrpelje preko Doline do Trsta ter vseh zalednih priobalnih krajev do Tržiča (Monfalcone), nato pa na zahodu mimo Sredipolja (Redipuglia), Zagrajca (Sagrado) do Sovodnja ob Soči. To področje bomo v  bližnji prihodnosti prepoznali kot Georegijo Kras – Carso.